Als een iPhone naast een Apple TV wordt weergegeven op je tv

Als je Apple TV HD of nieuwer met tvOS 17 of nieuwer problemen ondervindt, kan er een afbeelding van een iPhone naast een Apple TV op je tv-scherm verschijnen. Volg deze stappen om je Apple TV te herstellen.

Een hand die een iPhone naast een Apple TV houdt, verschijnt op een zwart scherm
  1. Werk je iPhone bij. Je hebt een iPhone met iOS 17 of nieuwer nodig om je Apple TV te herstellen.

2. Ontgrendel je iPhone en houd deze dicht bij je Apple TV.

De melding 'Herstel Apple TV' op de iPhone
  3. Volg de stappen die op de iPhone worden weergegeven.

4. Je kunt je iPhone gewoon blijven gebruiken terwijl je Apple TV wordt hersteld. Laat de Apple TV aangesloten op het lichtnet tijdens het herstellen.

De melding 'Apple TV wordt teruggezet' op de iPhone

Als deze stappen niet werken, neem je contact op met Apple Support.