Een e-sim gebruiken met een iPad op het vasteland van China

Lees hier welke iPad-modellen e-sim ondersteunen op het vasteland van China en hoe je de mobiele voorziening configureert op je apparaat.

Ondersteunde iPad-modellen

De volgende iPad-modellen ondersteunen e-sim op het vasteland van China:

• iPad (10e generatie) Wi-Fi + Cellular, modelnummer A3162

Alle andere iPad-modellen, inclusief modellen die buiten het vasteland van China zijn gekocht, kunnen geen e-simprofiel installeren van aanbieders op het vasteland van China.

Een iPad-model herkennen

Kijk aan de hand van het modelnummer welk iPad-model je precies hebt. Je kunt het modelnummer op drie manieren vinden:

• Kijk op de achterkant van je iPad.

• Kijk op de achterkant van de retailverpakking van je iPad.

• Ga naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Info'. Je vindt het modelnummer in het bovenste gedeelte. Als het nummer een schuine streep (/) bevat, is dat het onderdeelnummer (bijvoorbeeld MY3K2LL/A). Tik op het onderdeelnummer om het modelnummer weer te geven. Dat nummer bestaat uit een letter plus vier cijfers, zonder schuine streep (bijvoorbeeld A2342).

Meer informatie over hoe je een iPad-model identificeert

Over e-sim voor iPad op het vasteland van China

• China Unicom is de enige ondersteunde e-sim-aanbieder voor iPad. Neem contact op met China Unicom voor meer informatie.

• Om een mobiel datanetwerk met e-sim voor iPad te activeren op het vasteland van China, heb je een iPad (10e generatie) Wi-Fi + Cellular, model A3162 nodig en moet je je op het vasteland van China bevinden.

Reizen met je iPad buiten het vasteland van China

Wanneer je op reis bent buiten het vasteland van China, kun je op je iPad (10e generatie) Wi-Fi + Cellular, modelnummer A3162 mobieledata-abonnementen met e-sim installeren van aanbieders buiten China. Je moet Locatievoorzieningen inschakelen op je apparaat om e-sims van buiten het vasteland van China te installeren terwijl je op reis bent buiten het vasteland van China.

Voor meer informatie over roaming met een China Unicom-abonnement, neem je contact op met China Unicom.

Een e-sim configureren met een iPad op het vasteland van China

Als je een e-sim op je iPad wilt activeren, kun je de app van de aanbieder downloaden in de App Store.

Wat je nodig hebt

Een e-sim met een iPad configureren op het vasteland van China

Om een e-sim op een iPad te activeren:

1. Download de app van je aanbieder in de App Store.

2. Volg de instructies op het scherm.

Om een e-sim op een iPad te activeren met je iPhone:

1. Download de app van je aanbieder via de App Store op je iPhone.

2. Volg de instructies op het scherm.