Je huisadres toevoegen of wijzigen in Kaarten op je iPhone of iPad

Als je een oud huisadres moet bijwerken, kun je dit doen in Contacten of Kaarten.

Je huis- of werkadres instellen en bewerken in iOS 16 of nieuwer of iPadOS 16 of nieuwer

1. Scrol in de Kaarten-app naar 'Favorieten' en tik op 'Voeg toe'.

2. Begin het adres te typen dat je wilt instellen als huis- of werkadres en tik vervolgens op het adres wanneer het beschikbaar is.

3. Scrol omlaag naar 'Type' en tik op 'Mijn huis' of 'Mijn werk'. Als je je huis- of werkadres nog niet eerder hebt ingesteld, tik je op 'Werk bij' om het te bewaren in je contactkaart.

4. Tik op 'Gereed'.

Voeg locaties toe aan je favorieten in Kaarten op je iPhone

Je kunt een huis- of werkadres ook instellen of wijzigen in de Contacten-app:

1. Tik in de Contacten-app op 'Mijn kaart'.

2. Tik op 'Bewerk'.

3. Tik op 'voeg adres toe' en typ vervolgens je gegevens in.

4. Tik op het label naast je adres en kies een optie zoals 'thuis', 'werk', 'school' of 'anders'.

5. Tik op 'Gereed'.

Andere favoriete plaatsen toevoegen, bewaren en bewerken in Kaarten in iOS

Je favorieten zoals je huis- of werkadres verfijnen in Kaarten

1. Scrol in de Kaarten-app naar 'Favorieten'.

2. Tik op 'Meer'.

3. Tik op de infoknop naast het adres dat je wilt wijzigen.

4. Tik op 'Verfijn locatie op de kaart' en verplaats het symbool indien nodig.

5. Tik op 'Gereed'.

Wijzig het adres dat je hebt ingesteld als thuislocatie voor Kaarten in de app zelf of via de Contacten-app

Je huis- of werkadres wijzigen in iOS 14 of eerder

1. Tik in de Kaarten-app op de infoknop.

2. Tik op 'Meld een probleem'.

3. Tik op 'Thuis' en verplaats het symbool indien nodig.

4. Tik op 'Gereed'.

Contacten gebruiken om je huis- of werkadres te verwijderen

1. Tik in de Contacten-app op 'Mijn kaart'.

2. Tik op 'Bewerk'.

3. Tik op de verwijderknopGeen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding naast het adres dat je wilt verwijderen.

4. Tik op 'Verwijder'.

Verwijder een adres dat je hebt ingesteld als 'Thuis' in de Contacten-app