Een AppleCare+ abonnement kopen

Kies voor een AppleCare+ abonnement en krijg onbeperkte bescherming tegen onopzettelijke schade, evenals hardwaredekking en ondersteuning met voorrang.

applecare-producten-homepod-apple-tv-4k-macbook-pro-14-inch-ipad-pro-11-inch-iphone-14-pro-iphone-14-pro-max-apple-watch

Een abonnement voor je apparaat kopen

Voeg AppleCare+ dekking toe voor al je in aanmerking komende apparaten.

Dekking toevoegen

AppleCare+ dekking kun je toevoegen op het moment dat je je apparaat koopt of gedurende een beperkte tijd daarna.

Als je 'AppleCare+-dekking beschikbaar' niet ziet, controleer je of je apparaat in aanmerking komt.

Niet alle producten en aankoopopties zijn in alle landen of regio's beschikbaar.

Wat valt onder de dekking?

Meer informatie over AppleCare+-abonnementen en de dekking die in aanmerking komt.

Als je nog steeds hulp nodig hebt bij de aankoop van een AppleCare+ abonnement, neem je contact op met Apple Support.

De voordelen van Apple's Beperkte Garantie en het AppleCare+ abonnement vormen een aanvulling op de rechten die op grond van de bestaande consumentenwetgeving worden verleend.