iPhone 15 Pro Max - Taptic Engine

Voordat je begint

Waarschuwing

Lees Batterijveiligheid en volg de richtlijnen voor werkplekken en de omgang met batterijen voordat je begint.

Verwijder de volgende onderdelen voordat je begint:

Gereedschap

• 6,7-inch reparatiehouder

• Instelbare momentschroevendraaier (10-34 Ncm)

• ESD-veilig pincet

• JCIS-bitje (voor instelbare momentschroevendraaiers)

• JCIS-bitje (voor vaste momentschroevendraaiers)

• MicroStix-bitje

• Nylon sonde (zwart staafje)

• Superschroefbitje (voor instelbare momentschroevendraaiers)

• Momentschroevendraaier (groen, 0,45 kgf cm)

• Momentschroevendraaier (blauwgroen, 0,75 kgf cm)

Verwijderen

1. Plaats de behuizing in de reparatiehouder met de USB-C-connector naar de uitsparing gericht.

2. Gebruik een momentschroevendraaier en het JCIS-bitje om de twee kruiskopschroeven te verwijderen uit de Taptic Engine .

3. Gebruik een momentschroevendraaier en het MicroStix-bitje om de trilobe-schroef uit de aardingsveer te verwijderen. Leg de schroef aan de kant. Verwijder vervolgens de aardingsveer uit de behuizing en bewaar deze om hem later weer te monteren.

• Belangrijk: Als de aardingsveer verbogen of beschadigd is, moet je een vervangende aardingsveer installeren.

4. Gebruik een momentschroevendraaier en het superschroefbitje om de superschroef te verwijderen uit de Taptic Engine . Leg de schroef aan de kant.

5. Til het uiteinde van de flexkabel van de Taptic Engine  uit de connector.

6. Verwijder de Taptic Engine  en het opvulstukje voor de batterij uit de behuizing.

Montage

1. Als je de bestaande Taptic Engine  terugplaatst, laat je het opvulstukje voor de batterij aan de Taptic Engine  vast zitten. Als je een vervangende Taptic Engine  installeert, trek je het opvulstukje voor de batterij van de originele Taptic Engine  af en plak je het op het vervangende onderdeel.

2. Gebruik een ESD-veilig pincet om de Taptic Engine  met het opvulstukje voor de batterij in de behuizing te plaatsen.

3. Druk het uiteinde van de flexkabel van de Taptic Engine  op de connector.

4. Gebruik de blauwgroene momentschroevendraaier en het superschroefbitje om één nieuwe superschroef (923-09809) aan te brengen in de Taptic Engine .

5. Plaats de aardingsveer in de behuizing. Gebruik nu de groene momentschroevendraaier en het MicroStix-bitje om één nieuwe trilobe-schroef (923-09964) aan te brengen in de Taptic Engine.

• Belangrijk: Als de aardingsveer verbogen of beschadigd is, moet je een vervangende aardingsveer installeren.

6. Gebruik de groene momentschroevendraaier met het JCIS-bitje om één nieuwe kruiskopschroef (923-09966) (1) aan te brengen in de Taptic Engine .

7. Stel de instelbare momentschroevendraaier (10-34 Ncm) in op 14,5 Ncm. Gebruik nu de groene momentschroevendraaier met het JCIS-bitje om één nieuwe kruiskopschroef (923-10044) (2) aan te brengen in de Taptic Engine .

Plaats de volgende onderdelen terug om de montage te voltooien: