iPhone 15 - Hoofdmicrofoon

Voordat je begint

Waarschuwing

Lees Batterijveiligheid en volg de richtlijnen voor werkplekken en de omgang met batterijen voordat je begint.

Verwijder de volgende onderdelen voordat je begint:

Gereedschap

• 6,1-inch reparatiehouder

• ESD-veilig pincet

• JCIS-bitje

• MicroStix-bitje

• Nylon sonde (zwart staafje)

• Superschroefbitje

• Momentschroevendraaier (grijs, 0,55 kgf cm)

• Momentschroevendraaier (groen, 0,45 kgf cm)

• Momentschroevendraaier (oranje, 0,85 kgf cm)

Verwijderen

1. Plaats de behuizing in de reparatiehouder met de USB-C-connector naar de uitsparing gericht.

2. Gebruik een momentschroevendraaier en het superschroefbitje om de twee superschroeven (1) te verwijderen uit de hoofdmicrofoon. Leg de schroeven aan de kant.

3. Gebruik een momentschroevendraaier en het JCIS-bitje om één kruiskopschroef (2) te verwijderen. Leg de schroef aan de kant.

4. Gebruik een momentschroevendraaier en het MicroStix-bitje om één trilobe-schroef (3) te verwijderen. Leg de schroef aan de kant.

5. Til het uiteinde van de flexkabel van de hoofdmicrofoon van de connector.

6. Verwijder de hoofdmicrofoon uit de behuizing.

• Belangrijk: De hoofdmicrofoon is vastgezet met sterke lijm. Trek de hoofdmicrofoon in de richting van de bovenkant van de behuizing totdat de microfoon loskomt van de lijm.

Montage

1. Gebruik het ESD-veilige pincet om alle lijm van de behuizing te verwijderen.

2. Gebruik het ESD-veilige pincet om de afdekstrip van de lijmlaag op de hoofdmicrofoon te verwijderen.

3. Plaats de hoofdmicrofoon in de behuizing.

4. Druk 10 seconden op de bovenkant van de hoofdmicrofoon om ervoor te zorgen dat deze goed vastzit aan de behuizing.

5. Druk het uiteinde van de flexkabel van de hoofdmicrofoon op de connector.

6. Gebruik de oranje momentschroevendraaier met het superschroefbitje om twee nieuwe superschroeven (923-09824) (1) (923-09825) (2) aan te brengen in de hoofdmicrofoon. Laat de momentschroevendraaier twee keer klikken.

7. Gebruik de grijze momentschroevendraaier en het JCIS-bitje om één nieuwe kruiskopschroef (923-09813) (3) aan te brengen. Laat de momentschroevendraaier twee keer klikken.

8. Gebruik de groene momentschroevendraaier en het MicroStix-bitje om één MicroStix-schroef (923-09819) (4) aan te brengen. Laat de momentschroevendraaier twee keer klikken.

Plaats de volgende onderdelen terug om de montage te voltooien: