Apple beveiligingsupdates (2010)

Ter bescherming van onze klanten maakt Apple geen beveiligingskwesties openbaar en bespreekt of bevestigt Apple deze niet totdat een volledig onderzoek is uitgevoerd en de benodigde patches of releases beschikbaar zijn. Bezoek de website Apple productbeveiliging voor meer informatie over Apple productbeveiliging.

Belangrijk: in dit document worden alleen updates en releases uit 2010 beschreven.

• Voor informatie over releases uit 2011 en daarna raadpleeg je dit artikel.

• Voor informatie over releases uit 2008 en 2009 raadpleeg je dit artikel.

• Voor informatie over releases uit 2005, 2006 en 2007 raadpleeg je dit artikel.

Mac OS X downloaden

Informatie over hoe je Mac OS X (client) kunt downloaden vind je hier. Informatie over hoe je OS X Server kunt downloaden, vind je hier.

Software-updates voor Mac OS X zijn beschikbaar via:

Apple Product Security PGP-sleutel

Raadpleeg Hoe gebruik je de Apple Product Security PGP-sleutel? voor informatie.

Beveiligingsupdates

Naam en link met informatie - Uitgebracht voor - Releasedatum

Belangrijk: Informatie over producten die niet door Apple zijn geproduceerd, wordt alleen ter informatie verstrekt en vormt geen aanbeveling of goedkeuring van Apple. Neem voor meer informatie contact op met de leverancier.