Over de beveiligingsinhoud van Numbers voor iOS v1.5

Meer informatie over de beveiligingsinhoud van Numbers voor iOS v1.5.

Numbers voor iOS v1.5

• Numbers

Beschikbaar voor: iOS

Impact: het openen van een kwaadwillig vervaardigd Excel-bestand kan leiden tot onverwachte beëindiging van het programma en het uitvoeren van willekeurige code

Beschrijving: er bestond een bufferoverloop bij de verwerking van Excel-bestanden. Het openen van een kwaadwillig vervaardigd Excel-bestand in Numbers kan leiden tot onverwachte beëindiging van het programma en het uitvoeren van willekeurige code.

CVE-ID

CVE-2010-3785: Apple

• Numbers

Beschikbaar voor: iOS

Impact: het openen van een kwaadwillig vervaardigd Excel-bestand kan leiden tot onverwachte beëindiging van het programma en het uitvoeren van willekeurige code

Beschrijving: er bestond een probleem met geheugenbeschadiging bij de verwerking van Excel-bestanden. Het openen van een kwaadwillig vervaardigd Excel-bestand in Numbers kan leiden tot onverwachte beëindiging van het programma en het uitvoeren van willekeurige code.

CVE-ID

CVE-2010-3786: Tobias Klein in samenwerking met VeriSign iDefense Labs

Ter bescherming van onze klanten maakt Apple geen beveiligingskwesties openbaar en bespreekt of bevestigt Apple deze niet totdat een volledig onderzoek is uitgevoerd en de benodigde patches of releases beschikbaar zijn. Meer informatie over Apple productbeveiliging vind je op de website Apple productbeveiliging.

Raadpleeg Hoe gebruik je de Apple Product Security PGP-sleutel? voor meer informatie over het gebruik van de Apple PGP-sleutel voor productbeveiliging.

Waar mogelijk worden CVE-ID's als referentie voor kwetsbaarheden gebruikt voor verdere informatie.

Raadpleeg Apple beveiligingsreleases voor meer informatie over andere beveiligingsupdates.

Belangrijk: Informatie over producten die niet door Apple zijn geproduceerd, wordt alleen ter informatie verstrekt en vormt geen aanbeveling of goedkeuring van Apple. Neem voor meer informatie contact op met de leverancier.