Mac Pro (2023) - Borgring

Voordat je begint

Verwijder de volgende onderdelen voordat je begint:

Gereedschap

• Torx T8-schroevendraaier

Opmerking: het moederbord kan worden verwijderd terwijl de luidsprekers en de SSD-modules zijn geïnstalleerd.

Verwijderen

1. Gebruik de Torx T8-schroevendraaier om de vier 8IP-schroeven (923-03417) uit de borgring te verwijderen. Verwijder vervolgens de borgring van de bovenplaat en bewaar deze om later weer te monteren.

Montage

1. Gebruik de inkeping in de borgring als richtlijn om de borgring terug te plaatsen in de bovenplaat van het spaceframe.

2. Gebruik de Torx T8-schroevendraaier om de vier 8IP-schroeven (923-03417) terug te plaatsen in de borgring.

3. Plaats het spaceframe op de voetjes om de behuizing tijdelijk terug te plaatsen.

4. Zorg ervoor dat de hendel in de ontgrendelde stand staat. Gebruik de hendel om de behuizing langzaam over het spaceframe te laten zakken.

5. Draai de hendel 90 graden rechtsom naar de vergrendelde positie. Klap vervolgens de hendel omlaag om te controleren of deze goed vergrendelt.

6. Als de hendel goed vergrendelt, ga je verder met stap 7. Als deze niet goed vergrendelt, verwijder je de behuizing en de borgring en herhaal je montagestappen 1 tot en met 5. Als de hendel nog steeds niet goed vergrendelt, inspecteer je deze op beschadigingen. Vervang de behuizing als de hendel beschadigd is.

7. Klap de hendel omhoog en draai deze 90 graden linksom naar de ontgrendelde positie. Til de behuizing vervolgens recht omhoog en verwijder deze van het spaceframe.

Plaats de volgende onderdelen terug om de montage te voltooien: