Mac Pro (2023) - Aan/uit-knop met statusindicatielampje

Voordat je begint

Verwijder het volgende onderdeel voordat je begint:

Gereedschap

• Nylon sonde (zwart staafje)

• Torx T5-schroevendraaier

Opmerking: de aan/uit-knop met statusindicatielampje (SIL) heeft twee uiteinden. Het uiteinde van de aan/uit-knop wordt op zijn plaats gehouden met schroeven en het SIL-uiteinde wordt op zijn plaats gehouden met een plakstrip.

Verwijderen

1. Leg de behuizing op een schone, vlakke ondergrond, zoals aangegeven.

2. Steek de T5-schroevendraaier in de behuizing om de vier T5-schroeven (923-03463) uit het uiteinde van de aan/uit-knop te verwijderen.

3. Trek voorzichtig aan het uiteinde van de aan/uit-knop om de plakstrip tussen het SIL-uiteinde en de behuizing los te maken.

Montage

1. Lijn de schroefgaten aan het uiteinde van de aan/uit-knop uit met de schroefgaten op de behuizing. Gebruik de T5-schroevendraaier om de vier T5-schroeven (923-03463) terug te plaatsen in het uiteinde van de aan/uit-knop.

2. Lijn het SIL-uiteinde uit met de twee gaten, zoals aangegeven. Gebruik vervolgens het platte uiteinde van het zwarte staafje om het SIL-uiteinde 15 seconden op zijn plaats te houden om dit aan de behuizing vast te plakken.

• Belangrijk: als je een vervangende aan/uit-knop met statusindicatielampje installeert, verwijder je de beschermstrook van het SIL-uiteinde voordat je de aan/uit-knop uitlijnt.

3. Leg de behuizing op een schone, vlakke ondergrond met de bovenkant van de behuizing naar boven gericht.

4. Zorg ervoor dat de aan/uit-knop met SIL op één lijn ligt met de bovenkant van de behuizing. Druk vervolgens op de aan/uit-knop om te controleren of deze klikt.

Plaats het volgende onderdeel terug om de montage te voltooien: