Apple Studio Display: Snelle controles voor probleemoplossingen

Snelle controles voor alle probleemoplossingen

Probeer deze stappen voordat je verdergaat met de oplossingsstappen voor specifieke problemen

1. Sluit het beeldscherm op een compatibele Mac of iPad aan.

2. Gebruik een geschikte kabel om de Mac of iPad aan te sluiten.

3. Schakel de Mac of iPad die op de Studio Display is aangesloten uit en weer in.

4. Controleer of er software- en firmware-updates voor macOS of updates voor iPadOS beschikbaar zijn en installeer deze.

Lees deze supportartikelen voordat je verdergaat met de oplossingsstappen voor specifieke problemen

Algemeen

Invoer/uitvoer

Software en firmware