Copyright © 2023 Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.

Apple, het Apple logo, Apple Pay, Apple Studio Display, EarPods, Face ID, FaceTime, Find My (Zoek mijn), iMac, iMessage, iPhone, Lightning, Mac, MacBook Air, MacBook Pro, Mac mini, macOS, Mac Pro, Mac Studio, MagSafe, Photo Booth, Siri, Taptic Engine, Touch ID en TrueDepth zijn handelsmerken van Apple Inc. die zijn gedeponeerd in de VS en andere landen en regio's.

Multi-Touch en Touch Bar zijn handelsmerken van Apple Inc.

AppleCare en iCloud zijn servicemerken van Apple Inc. die zijn gedeponeerd in de VS en andere landen en regio's.

Apple, One Apple Park Way, Cupertino CA 95014

IOS is een handelsmerk of gedeponeerd handelsmerk van Cisco in de VS en andere landen en regio's en wordt onder licentie gebruikt.

Het Bluetooth®-woordmerk en de Bluetooth-logo's zijn gedeponeerde handelsmerken van Bluetooth SIG, Inc. en elk gebruik van dergelijke merken door Apple vindt plaats onder licentie.

Andere in dit document vermelde productnamen zijn mogelijk handelsmerken van hun respectieve bedrijven.

Er is alles aan gedaan om te zorgen dat de informatie in deze handleiding juist is. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid voor druk- of typefouten.