VoiceOver voor de iPod

Als je VoiceOver voor de iPod inschakelt, kun je de gesproken namen van muzieknummers, artiesten en afspeellijsten horen wanneer je de inhoud op de iPod beluistert. Als je de Apple-koptelefoon met afstandsbediening en microfoon of in-ear-koptelefoon met afstandsbediening en microfoon hebt, kun je VoiceOver ook gebruiken om door de afspeellijsten te navigeren.

Releasegegevens en compatibiliteitstabel van VoiceOver Kit

Softwareversie

Releasedatum

iPod shuffle

(3e generatie)

iPod shuffle

(4e generatie)

iPod nano

(5e generatie)

VoiceOver 1.4.3 alleen voor Windows 64-bits

29-01-2015

X

X

X

VoiceOver 1.4.2 alleen voor Windows

27-10-2011

X

X

X

VoiceOver 1.4.1 voor OS X Lion

20-07-2011

X

X

X

VoiceOver voor Mac en Windows 1.4

02-12-2010

X

X

X

VoiceOver voor Mac en Windows 1.3

30-03-2010

X

X

X

VoiceOver voor Mac en Windows 1.2

09-09-2009

X

X

VoiceOver voor Mac en Windows 1.1

26-05-2009

X

VoiceOver voor Mac en Windows 1.0.1

09-04-2009

X

VoiceOver voor Mac en Windows 1.0

11-03-2009

X

Opmerking: de iPod touch (3e generatie en nieuwer), iPod nano (6e generatie en nieuwer), iPhone 3GS en nieuwer worden al geleverd met VoiceOver. Deze hebben geen software-update nodig.

Informatie over VoiceOver voor de iPod shuffle (3e en 4e generatie)

Informatie over VoiceOver voor de iPod nano (5e en 6e generatie)

VoiceOver Kit installeren en configureren

Raadpleeg de volgende artikelen om te leren hoe je VoiceOver Kit installeert en configureert voor compatibele iPod-apparaten:

Lees meer over VoiceOver