Versienotities voor Apple Business Essentials

Lees hier meer over de updates en wijzigingen voor Apple Business Essentials. De updates zijn cumulatief. Als je Apple Business Essentials opent, heb je dus alle nieuwste functies. Hieronder vind je alle functies die bij elke versie zijn uitgebracht.

Maart 2024

Ondersteuning toegevoegd om toe te staan dat beheerde Apple ID's personeelsbadges toevoegen aan Apple Wallet in iOS 17.4 en nieuwer. Meer informatie

Februari 2024

De mogelijkheid toegevoegd om de beschikbaarheid en installatie van iOS-, iPadOS- en macOS-software-updates te beheren. Meer informatie

Januari 2024

Ondersteuning toegevoegd voor gefedereerde authenticatie voor aangepaste identiteitsproviders. Meer informatie

November 2023

• Toegangsbeheer voor Apple services is nu beschikbaar en geeft organisaties de mogelijkheid om te bepalen tot welke Apple services en functies gebruikers toegang hebben. Meer informatie

• Beheerders kunnen kiezen welke inschrijvingsmethode op basis van account ze willen gebruiken voor Mac-, iPhone- en iPad-apparaten. Meer informatie

Oktober 2023

Mac-computers kunnen zich nu inschrijven bij Apple Business Essentials met behulp van apparaatinschrijving op basis van account. Meer informatie

September 2023

De mogelijkheid toegevoegd om webclips te distribueren. Meer informatie

Augustus 2023

De mogelijkheid toegevoegd om aangepaste instellingen te implementeren. Meer informatie

Maart 2023

• Ondersteuning toegevoegd voor het configureren van instellingen voor materiaalcaching. Meer informatie

• Het is nu ook mogelijk om automatisch apps te installeren die zijn toegewezen aan gebruikers en automatisch apps te verwijderen die niet zijn toegewezen aan gebruikers. Meer informatie

Februari 2023

Ondersteuning toegevoegd voor het beheren van inlogitems en achtergrondtaken in macOS. Meer informatie

Januari 2023

• Pagina 'Aan de slag' toegevoegd

• Webmateriaalfilter toegevoegd. Meer informatie

• Ondersteuning toegevoegd voor nieuwe AirPlay-instellingen. Meer informatie

Oktober 2022

• Ondersteuning toegevoegd voor 'Log in met Apple op het werk en op school'. Meer informatie

• Ondersteuning toegevoegd voor het inschakelen van bètafuncties. Meer informatie

• Het is nu mogelijk om instellingen voor gegevensbeheer te configureren. Meer informatie

September 2022

• Het is nu mogelijk om instellingen voor apptoegang te configureren. Meer informatie

• Het is nu mogelijk om instellingen voor software-updates te configureren voor macOS. Meer informatie

Augustus 2022

Ondersteuning toegevoegd voor het installeren van app-pakketten op een Mac. Meer informatie

Juni 2022

Beheerders kunnen nu kiezen of ze reparatietegoeden gebruiken om een reparatie te betalen, of dat ze de kosten aan hun maandelijkse factuur laten toevoegen. Meer informatie

April 2022

Ondersteuning toegevoegd voor gebundelde authenticatie met Google Workspace. Meer informatie

Maart 2022

Apple Business Essentials

Beheerders en materiaalmanagers moeten inloggen bij Apple Business Essentials en de voorwaarden voor Volume Content Services accepteren voordat ze kunnen inloggen op een apparaat. Voor 24/7 support is AppleCare+ for Business Essentials vereist.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.