Versienotities voor Apple Business Manager

Lees meer over de updates en wijzigingen voor Apple Business Manager. De updates zijn cumulatief, dus als je Apple Business Manager opent, heb je alle nieuwste functies. Hieronder vind je alle functies die bij elke versie zijn uitgebracht.

Maart 2024

Ondersteuning toegevoegd om toe te staan dat beheerde Apple ID's personeelsbadges toevoegen aan Apple Wallet in iOS 17.4 en nieuwer. Meer informatie

Januari 2024

Ondersteuning toegevoegd voor gefedereerde authenticatie voor aangepaste identiteitsproviders. Meer informatie

November 2023

Toegangsbeheer voor Apple services is nu beschikbaar en geeft organisaties de mogelijkheid om te bepalen tot welke Apple services en functies gebruikers toegang hebben. Meer informatie

Oktober 2022

• Ondersteuning toegevoegd voor 'Log in met Apple op het werk en op school'. Meer informatie

• Ondersteuning toegevoegd voor het inschakelen van bètafuncties. Meer informatie

April 2022

Ondersteuning toegevoegd voor gebundelde authenticatie met Google Workspace. Meer informatie

Maart 2022

• Bijgewerkte gebruikersinterface voor Voorkeuren, Gebruikers en Apparaten.

• Bekijk de totale hoeveelheid opslagruimte voor gebruikers, inclusief hoeveel er wordt gebruikt en hoeveel er beschikbaar is.

• Beheerders in de Verenigde Staten kunnen zich nu aanmelden voor Apple Business Essentials. Meer informatie

Juni 2021

Beheerders in de Verenigde Staten kunnen nu de belastingstatus voor hun organisatie bijwerken in 'Instellingen' > 'Inschrijvingsinformatie'. Meer informatie

Mei 2021

Beheerders in Canada kunnen nu de belastingstatus voor hun organisatie bijwerken in 'Instellingen' > 'Inschrijvingsinformatie'. Meer informatie

Augustus 2020

• Ondersteuning voor SCIM (System for Cross-domain Identity Management). Meer informatie

• Bijgewerkte gebruikersinterface voor het beheren van apparaten, inclusief verbeterde filtering en bulkapparaatbeheer.

Juni 2020

Ondersteuning toegevoegd voor twee nieuwe bevoegdheden om toegang te bieden tot de bètatestportal AppleSeed for IT.

Mei 2020

Beheerders kunnen samenwerking configureren zodat delen tussen gebruikers binnen dezelfde organisatie automatisch wordt geaccepteerd.

April 2020

Je kunt gebundelde domeinen nu verwijderen uit Apple Business Manager.

Maart 2020

• Als er nieuwe domeinen worden toegevoegd aan Apple Business Manager, moeten deze eerst worden geverifieerd voordat beheerde Apple ID's kunnen worden aangemaakt die gebruikmaken van die domeinen. Meer informatie

• iPads kunnen nu als gedeelde iPad worden geconfigureerd in Apple Business Manager.

Oktober 2019

Ondersteuning voor gebundelde authenticatie via Microsoft Azure Active Directory. Meer informatie

September 2019

• Met de optie 'Opzoeken gebruikersaccount' kunnen gebruikers zoeken naar de contactgegevens van andere gebruikers en groepen in jouw Apple Business Manager-organisatie. Hiervoor is iOS 13, iPad OS 13 of macOS 10.15 vereist. Meer informatie

• Je kunt zelf bepalen met wie gebruikers gegevens kunnen delen via Pages-, Numbers- en Keynote-documenten, Notities, Herinneringen en andere bestanden in iCloud Drive. Meer informatie

Juni 2019

Apple Business Manager is nu geschikt voor gebruik op iPad.

Februari 2019

• Het gedeelte 'MDM-servers' bevindt zich nu in het tabblad 'Instellingen'.

• Je kunt 'Standaard apparaattoewijzing' nu configureren in 'Instellingen' > 'Instellingen van apparaatbeheer' en in 'Instellingen' > 'MDM-servers'.

September 2018

tvOS-apps zijn nu beschikbaar in 'Apps en boeken'.

Mei 2018

Apple Business Manager kunnen IT-beheerders personen, Apple apparaten en materiaal beheren.

Meer informatie

Upgraden naar Apple Business Manager.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.