Wat u moet doen voordat u uw Apple TV 4K of Apple TV HD verkoopt of weggeeft

Gebruik deze stappen om uw Apple TV voor te bereiden voor een nieuwe eigenaar door de fabrieksinstellingen te herstellen en de tv uit uw gekoppelde apparaten te verwijderen.

Volg deze stappen om al uw persoonlijke gegevens van uw Apple TV te verwijderen en de fabrieksinstellingen terug te zetten. Lees nadat u uw Apple TV opnieuw hebt ingesteld, hoe u deze uit de lijst met gekoppelde apparaten verwijdert, zodat u ruimte kunt maken voor nieuwe apparaten.

1. Ga op de Apple TV naar 'Instellingen' > 'Systeem' > 'Herstel'.

2. Kies een hersteloptie:

• 'Herstel': dit is de snelste methode om de fabrieksinstellingen van een Apple TV te herstellen. Voor deze optie is geen internetverbinding vereist.

• 'Herstel en werk bij': met deze optie worden de fabrieksinstellingen van de Apple TV hersteld en software-updates geïnstalleerd. Voor deze optie is een internetverbinding vereist.

3. Haal de stekker van de Apple TV niet uit het stopcontact totdat het herstelproces is voltooid. Na het opnieuw instellen worden al uw inhoud, instellingen en persoonlijke informatie gewist.

4. Open Instellingen op uw iPhone of iPad.

5. Tik op uw naam.

6. Scrol omlaag en tik op de Apple TV die u verkoopt of weggeeft.

7. Tik op 'Verwijder van account'.