Je iMac voorbereiden voor Apple Trade In

Bereid je oude apparaat voor om het voor inruil op te sturen naar Apple.

Als je ervoor hebt gekozen om je iMac in te ruilen toen je een Apple product kocht, ontvang je een inruilkit met daarin alles wat je nodig hebt om je iMac te retourneren naar Apple. Als je je in de regio Azië/Oceanië bevindt, wordt een inruilkit bij jou afgeleverd per koerier of bij jou bezorgd voordat de zending door de koerier wordt opgehaald.

Klanten in de regio Azië/Oceanië hoeven alleen de stappen in de hoofdstukken Voordat je je iMac retourneert en Je iMac retourneren naar Apple te volgen.

Voordat je je iMac retourneert

1. Maak een reservekopie van je gegevens. Als je hulp nodig hebt bij het overzetten van gegevens, kun je een afspraak maken bij een Apple Store via getsupport.apple.com Het is je eigen verantwoordelijkheid om reservekopieën te maken van alle bestaande gegevens, software en/of programma's op je apparaat. Apple is niet verantwoordelijk voor het verlies, herstel of in gevaar brengen van gegevens, software en programma's voor het in te ruilen product.

2. Log uit bij iCloud.

3. Schakel je firmwarewachtwoord uit.

4. Trek de machtiging van je computer in voor het aankopen van materiaal.

5. Wis de harde schijf.

6. Verwijder alle accessoires. Als er accessoires in de retourzending zitten, worden ze gerecycled. Ze kunnen niet aan jou worden geretourneerd.

De iMac verpakken

Voor de regio Azië/Oceanië ga je verder naar het gedeelte Je iMac retourneren naar Apple om je land of regio te kiezen.

1. Verwijder het bovenste kartonnen inzetstuk en het schuimrubberen inzetstuk uit de doos.

imac-tradein-step1-v5
  2. Leg het dubbelzijdige schuimrubber bovenop het onderste inzetstuk en zorg ervoor dat de juiste maat voor je iMac naar boven is gericht.

imac-tradein-step2-v5
  3. Leg je iMac met de schermzijde naar beneden op het schuimrubber. (Voeg geen extra items of accessoires toe. Als je andere items meestuurt in de doos, kunnen we die niet aan jou retourneren.)

imac-tradein-step4-v4
  4. Plaats het bovenste inzetstuk bovenop je iMac.

imac-tradein-step5-v4
  5. Sluit de doos en plak deze dicht met de meegeleverde tape.*

imac-tradein-step6-v4

* Apple is niet verantwoordelijk voor schade tijdens de verzending.

Je iMac retourneren naar Apple

Kies je land of regio:

Verenigde Staten en Canada

1. Zoek de naam van de koerier op het retourlabel.

2. Ga naar de website van de koerier om een afgiftelocatie te vinden.

3. Vraag de koerier om een ontvangstbewijs.

4. In de e-mail over de verzending van je nieuwe apparaat vind je een link om de status van je inruilapparaat te controleren.

China, vasteland

Een inruilkit wordt bij jou bezorgd voordat de zending door de koerier wordt opgehaald

1. Vraag de koerier om een ontvangstbewijs.

2. In de e-mail over de verzending van je nieuwe apparaat vind je een link om de status van je inruilapparaat te controleren.

Hongkong

1. Maak een afhaalafspraak voor je inruilapparaat.

2. De koerier brengt een inruilkit mee om je iMac op te halen.

3. Vraag de koerier om een ontvangstbewijs.

4. In de e-mail over de verzending van je nieuwe apparaat vind je een link om de status van je inruilapparaat te controleren.

Japan

1. Maak een afhaalafspraak voor je inruilapparaat.

2. De koerier brengt een inruilkit mee om je iMac op te halen.

3. Vraag de koerier om een ontvangstbewijs.

4. In de e-mail over de verzending van je nieuwe apparaat vind je een link om de status van je inruilapparaat te controleren.

Korea

Een inruilkit wordt bij je afgeleverd voordat de zending door de koerier wordt opgehaald.

1. Vraag de koerier om een ontvangstbewijs.

2. In de e-mail over de verzending van je nieuwe apparaat vind je een link om de status van je inruilapparaat te controleren.

Taiwan

1. Maak een afhaalafspraak voor je inruilapparaat.

2. De koerier brengt een inruilkit mee om je iMac op te halen.

3. Vraag de koerier om een ontvangstbewijs.

4. In de e-mail over de verzending van je nieuwe apparaat vind je een link om de status van je inruilapparaat te controleren.

Vietnam

1. Maak een afhaalafspraak voor je inruilapparaat.

2. De koerier brengt een inruilkit mee om je iMac op te halen.

3. Vraag de koerier om een ontvangstbewijs.

4. In de e-mail over de verzending van je nieuwe apparaat vind je een link om de status van je inruilapparaat te controleren.

© 2023 Apple Inc. Alle rechten voorbehouden. Apple, het Apple logo, iChat, iTunes, Mac en macOS zijn handelsmerken van Apple Inc. die zijn gedeponeerd in de VS en andere landen en regio's. AppleCare is een servicemerk van Apple Inc. dat is gedeponeerd in de VS en andere landen en regio's.