Modulaire Mac-desktops met Apple silicon: snelle controles voor probleemoplossing

Snelle controles voor probleemoplossing voor alle problemen

Probeer deze stappen voordat je verdergaat met probleemspecifieke probleemoplossing

1. Schakel de Mac uit en herstart de computer.

2. Start de Mac op in de veilige modus.

3. Zoek naar en installeer software- en firmware-updates voor macOS.

4. Controleer of de computer zich in de modus Device Firmware Update (DFU) bevindt. In deze modus reageert de computer mogelijk niet meer en lijkt er een probleem te zijn. Op desktops met een statusindicatielampje (SIL) is het SIL continu oranje of knippert oranje in een S.O.S.-patroon (knippert drie keer snel, knippert drie keer kort, knippert drie keer snel) om aan te geven dat de computer in de DFU-modus staat. Als je de DFU-modus wilt verlaten, houd je de aan/uit-knop 10 seconden ingedrukt om de computer uit te schakelen. Druk vervolgens opnieuw op de aan/uit-knop om de computer in te schakelen. Als de computer wordt ingeschakeld, stond deze in de DFU-modus en heeft de computer stroom.

Lees deze supportartikelen voordat je verdergaat met probleemspecifieke probleemoplossing

Algemeen

Voeding en opstarten

Wifi and Bluetooth

Invoer/uitvoer

Geluid

Publicatiedatum: