Als je iPad-toetsenbord klein is of is gesplitst in twee helften

Lees hier hoe je het schermtoetsenbord van je iPad weer op de standaardmanier kunt laten weergeven als het kleiner is dan gewenst of als het is gesplitst in twee helften.

Als je iPad-toetsenbord niet de volledige grootte heeft en midden onderaan het scherm staat, heb je waarschijnlijk een van de volgende functies ingeschakeld:

• Zwevend toetsenbord: een kleiner, eendelig toetsenbord dat overal op het scherm kan worden geplaatst

• Gesplitst toetsenbord: hiermee kan het toetsenbord in twee helften worden verdeeld die omhoog en omlaag kunnen worden verplaatst

Volg de stappen hieronder om je toetsenbord weer op de standaardmanier te laten weergeven.

Een zwevend iPad-toetsenbord weer op de standaardmanier laten weergeven

iPad-scherm met een zwevend toetsenbord
  1. Plaats twee vingers op het zwevende toetsenbord.

2. Spreid je vingers om het toetsenbord te vergroten naar de volledige grootte en neem je vingers van het scherm.

Een gesplitst iPad-toetsenbord weer op de standaardmanier laten weergeven

iPad-scherm met een gesplitst toetsenbord
  1. Tik op een tekstveld in een app om het toetsenbord weer te geven.

2. Houd de toetsenbordknopGeen alt beschikbaar voor afbeelding in de rechterbenedenhoek van het toetsenbord ingedrukt.

3. Schuif je vinger omhoog naar 'Combineer' of 'Bijeen in basis' en neem je vinger van het scherm.

Het gesplitste toetsenbord is alleen beschikbaar op iPad-modellen met een thuisknop.

Meer informatie

Meer informatie over typen met het schermtoetsenbord op de iPad, waaronder hoe je het zwevende en gesplitste toetsenbord kunt gebruiken.