De Apple Watch snel opladen

Lees wat je nodig hebt om je Apple Watch Ultra en nieuwer en Apple Watch Series 7 en nieuwer snel op te laden. *

*Apple Watch SE-modellen ondersteunen snel opladen niet.

Magnetische snellader-naar-USB-C-kabel voor Apple Watch

Met snel opladen kan het batterijniveau van de Apple Watch Series 7 en nieuwer in ongeveer 45 minuten van 0 procent naar 80 procent gaan. Het batterijniveau van de Apple Watch Ultra kan in ongeveer een uur van 0 procent naar 80 procent gaan. *

Snel opladen vereist een magnetische snellader-naar-USB‑C-kabel van Apple. Je kunt deze kabel herkennen aan de USB-C-connector en het aluminium rond de magnetische oplader.

Je hebt ook een van deze lichtnetadapters nodig:

• Apple USB-C-lichtnetadapter van 18 W, 20 W, 29 W, 30 W, 61 W, 87 W of 96 W

• Een vergelijkbare USB-C-lichtnetadapter van derden die stroomvoorziening via USB (USB-PD) met 5 W of meer ondersteunt

Snelladen werkt mogelijk niet in te warme of te koude omstandigheden. Als je mobiele functionaliteit hebt ingeschakeld op je Apple Watch, houd je de gekoppelde iPhone tijdens het snelladen binnen bereik van je Apple Watch.

Als je niet zeker weet welke Apple lichtnetadapter je hebt, kun je op de boven- of onderzijde van de adapter kijken wat de wattage is:

Apple lichtnetadapter waarop de wattage wordt weergegeven

* De gebruiksduur van de batterij van de Apple Watch Ultra 2 is in augustus 2023 door Apple getest met een prototype Apple Watch Ultra 2 (GPS + Cellular), gekoppeld aan een iPhone. Alle apparaten zijn getest met een prereleaseversie van de software. De gebruiksduur van de batterij is afhankelijk van gebruik, mobiele dekking, configuratie en verschillende andere factoren. De werkelijke resultaten kunnen dus afwijken. De gebruiksduur van de batterij die de hele dag meegaat van de Apple Watch is in augustus 2023 door Apple getest met prototypen van Apple Watch Series 9 (GPS) en Apple Watch Series 9 (GPS + Cellular), elk gekoppeld aan een iPhone. Alle apparaten zijn getest met een prereleaseversie van de software. De gebruiksduur van de batterij is afhankelijk van gebruik, mobiele dekking, configuratie en verschillende andere factoren. De werkelijke resultaten kunnen dus afwijken. De gebruiksduur van de batterij van de Apple Watch Ultra, Apple Watch Series 8 (GPS) en Apple Watch Series 8 (GPS + Cellular) is in augustus 2022 door Apple getest met prototypen van Apple Watch-modellen, elk gekoppeld aan een iPhone. Alle apparaten zijn getest met een prereleaseversie van de software. De gebruiksduur van de batterij is afhankelijk van gebruik, mobiele dekking, configuratie en verschillende andere factoren. De werkelijke resultaten kunnen dus afwijken. De gebruiksduur van de batterij van de Apple Watch Series 7 (GPS) en Apple Watch Series 7 (GPS + Cellular) is in augustus 2021 door Apple getest met prototypen van Apple Watch-modellen, elk gekoppeld aan een iPhone. Alle apparaten zijn getest met een prereleaseversie van de software. De oplaadtijd is afhankelijk van regio, instellingen en omgevingsfactoren. De werkelijke resultaten kunnen dus afwijken. Alle tests zijn uitgevoerd met een magnetische snellader-naar-USB‑C-kabel voor Apple Watch en een USB-C-lichtnetadapter van 20 W van Apple.

Snel opladen wordt ondersteund op Apple Watch Ultra en nieuwer en Apple Watch Series 7 en nieuwer. Apple Watch SE-modellen ondersteunen snel opladen niet.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.