Split screen of een zwevende app sluiten op een iPad

Met multitasking in iPadOS kun je meerdere apps tegelijkertijd weergeven op je iPad-scherm. Volg deze stappen als je multitasking wilt stoppen en al je aandacht wilt richten op één app.

Split screen sluiten of verlaten op een iPad

1. Raak de regelaar in het midden van de verticale balk tussen de twee apps aan.

2. Sleep de regelaar weg van het scherm in de richting van de app die je wilt sluiten.

Lees hoe je de multitaskingmodus in Split View gebruikt om in twee apps tegelijk te werken.

Tabbladen en vensters samenvoegen in Safari

Als je twee Safari-vensters hebt geopend in Split View, kun je alle tabbladen van beide vensters samenvoegen in één venster. Houd de vensterknopGeen alt beschikbaar voor afbeelding ingedrukt en tik vervolgens op 'Voeg alle vensters samen'.

Je kunt tabbladen ook sluiten door te tikken op 'Sluit alle [aantal] tabbladen' of de knop 'Sluit'Geen alt beschikbaar voor afbeelding om tabbladen afzonderlijk te sluiten.

Een zwevende app van je iPad-scherm verwijderen met Slide Over

1. Raak de app-regelaarhet streepje aan bovenaan het venster van de zwevende app.

2. Swipe de app naar links of rechts weg van het scherm.

Lees hoe je de multitaskingmodus met Slide Over gebruikt om in een app te werken die voor andere geopende apps schuift.