Apps downloaden op je Apple TV

Je kunt apps en games van de App Store downloaden op je Apple TV. Als je een Apple TV (3e generatie) hebt, kun je alleen de ingebouwde apps bijwerken.

Apps voor Apple TV downloaden

1. Open de App Store-app.

2. Blader of zoek naar de app die je wilt downloaden.

3. Selecteer de prijsknop of de knop 'Download'. Als je de knop 'Open' ziet in plaats van een prijs of de knop 'Download', dan is de app al gedownload.

alt-tekst in te voegen door auteur

Als een app in de App Store een knop 'Download' heeft in plaats van een prijs, is de app gratis. Sommige gratis apps bieden in-app aankopen en abonnementen die toegang geven tot extra functies, content enzovoort. Meer informatie over in-app aankopen en abonnementen.

De apps vinden die je hebt gekocht

Apps worden weergegeven op het beginscherm. Je kunt apps verplaatsen op het beginscherm of ze verbergen.

Zie je een app niet op het beginscherm? Als je een Apple TV (3e generatie) gebruikt, controleer je of de app niet verborgen is. Als je apps wilt kiezen om ze zichtbaar te maken, ga je naar 'Instellingen' > 'Hoofdmenu'.

Als je de App Store niet kunt vinden

De App Store is niet beschikbaar op een Apple TV (3e generatie). Als je dit model hebt, kun je geen nieuwe apps downloaden. Je kunt wel de ingebouwde apps bijwerken door de software bij te werken.

Als je niet zeker weet welk Apple TV-model je hebt, lees je hier hoe je je Apple TV-model kunt identificeren.