Als je boven aan een e-mail de melding 'Materiaal op afstand kan niet privé worden geladen' ziet

Als je in Mail de melding krijgt dat materiaal op afstand niet privé kan worden geladen, kun je op 'Laad materiaal' tikken om het materiaal toch weer te geven.

In iOS 15, iPad DID 15 en nieuwer verbergt Privacybescherming in Mail je IP-adres, zodat e-mailafzenders je locatie niet kunnen bepalen of deze kunnen koppelen aan je andere online activiteit.

In sommige gevallen kan Mail materiaal op afstand niet privé downloaden in een e-mail. Dit kan gebeuren wanneer je een Virtual Private Network (VPN) gebruikt.

Mail laadt dit materiaal niet zonder je toestemming en daarom zie je de melding dat materiaal op afstand niet privé kan worden geladen.

Je kunt op 'Laad materiaal' tikken om de waarschuwing te negeren en Mail het materiaal op afstand buiten de privacybescherming in Mail om te laten ontvangen. Als je apparaat een VPN gebruikt voor dit materiaal, wordt het materiaal via de VPN geladen en niet via de privacybescherming in Mail.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.