iMovie Theater-materiaal verplaatsen naar iCloud Foto's

Bewaar je films en trailers in iCloud Foto's om ze op andere apparaten te bekijken, inclusief Apple TV.

Delen naar iMovie Theater wordt niet langer ondersteund door iMovie en de iMovie Theater-app voor Apple TV is niet langer beschikbaar. Om iMovie Theater-materiaal op al je apparaten te bekijken, inclusief Apple TV, verplaats je de video's naar iCloud Foto's. Zorg ervoor dat iCloud Foto's is ingeschakeld.

Lees wat je doet als je iCloud Foto's niet gebruikt.

Video's verplaatsen naar iCloud Foto's op een iPhone of iPad

Download de video's eerst naar het apparaat met iMovie op de iPhone of iPad en voeg ze daarna toe aan iCloud Foto's.

1. Ga in iMovie naar de projectweergave.

2. Tik op 'Theater' bovenaan het scherm. Als je 'Theater' niet bovenaan het scherm ziet, tik je op de knop MeerGeen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding en tik je op 'Bekijk iMovie Theater'.

3. Tik op een video om deze te selecteren. Als de downloadknopGeen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding wordt weergegeven, tik je op de downloadknopGeen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding om de video naar je apparaat te downloaden.

4. Tik op de knop DeelGeen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding, tik op 'Bewaar video' en tik vervolgens op 'OK' wanneer deze is opgeslagen.

5. Herhaal dit voor iedere video die je naar iCloud Foto's wilt kopiëren.

Video's verplaatsen naar iCloud op een Mac

1. Kies in iMovie 'Venster' > 'Ga naar Theater'.

2. Klik op een video om deze te selecteren, klik vervolgens op de knop DeelGeen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding en kies vervolgens 'Archief'.

3. Klik op het venstermenu 'Resolutie' en kies de hoogst beschikbare resolutie. Configureer de andere opties voor delen en klik daarna op 'Volgende'.

4. Kies een locatie op de Mac om de video op te bewaren, zoals het bureaublad. Klik daarna op 'Bewaar'.

5. Open Foto's.

6. Zoek het bewaarde videobestand op de Mac en versleep het bestand vervolgens naar 'Foto's'.

7. Herhaal dit voor iedere video die je naar iCloud Foto's wilt kopiëren.

Als je iCloud Foto's niet gebruikt

Als je iCloud Foto's niet gebruikt, bewaar je de video's als bestanden zoals hierboven beschreven en verplaats je ze naar de Fotobibliotheek. Je kunt de videobestanden ook kopiëren naar een map op de Mac, een externe schijf of cloudopslaglocaties van andere aanbieders zoals Box. Als je de video's op de Apple TV wilt bekijken, kun je AirPlay gebruiken vanaf een iPhone, iPad of Mac.