Over AppleCare-servicecertificeringen

Lees hier meer over AppleCare-servicecertificeringen voor technici.

Het AppleCare-certificeringsprogramma voor hardware is een uitgebreid certificeringsprogramma voor technici die zich willen bekwamen in het repareren van Apple hardware.

Het certificeringsprogramma valideert per product de vaardigheden en kennis die een technicus heeft op het gebied van apparaatonderhoud.

Overzicht van de Support-informatie

Als je cursussen volgt via een GSX-account (Global Service Exchange), vind je de volledige informatie over AppleCare-servicecertificeringsprogramma's voor erkende serviceproviders door in te loggen bij GSX en te zoeken naar 'About Apple Service Certifications'.

Meer informatie over ATLAS en service-examens vind je in deze artikelen:

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.