Als u het album 'Dubbele onderdelen' met dubbele foto's en video's niet kunt vinden op uw iPhone

Wacht tot uw iPhone klaar is met het zoeken naar dubbele foto's en video's. Lees verder als u het album 'Dubbele onderdelen' nog steeds niet kunt zien.

Vanaf iOS 16 detecteert de app Foto's dubbele foto's en video's in uw fotobibliotheek en plaatst deze in het album 'Dubbele onderdelen' onder het gedeelte 'Hulpprogramma's'.

Uw iPhone moet eerst de volgende stappen uitvoeren voordat het album 'Dubbele onderdelen' wordt weergegeven:

1. Uw fotobibliotheek indexeren.

2. Dubbele onderdelen zoeken.

Het detectieproces kan alleen worden uitgevoerd als uw iPhone vergrendeld is en op een stopcontact is aangesloten. Afhankelijk van de taken die op de achtergrond worden uitgevoerd en de grootte van uw fotobibliotheek, kan het proces snel klaar zijn of enkele dagen duren.