Nieuw in firmware-updates voor AirTag

Lees hier meer over wijzigingen en functies in de firmware-updates voor je AirTag.

AirTag-firmware-update 2.0.61

• Oplossingen voor problemen en overige verbeteringen.

AirTag-firmware-update 2.0.36

• Verhelpt een probleem met de versnellingsmeter die in bepaalde scenario's niet werd geactiveerd.

AirTag-firmware-update 2.0.24

• Schakelt 'Nauwkeurig zoeken' in om te helpen bij het lokaliseren van een onbekende AirTag die met jou mee beweegt.

• Als je iPhone actief is, krijg je een waarschuwing als een AirTag die is gescheiden van de eigenaar, met jou mee reist, en maakt deze geluid om aan te geven dat deze is verplaatst.

Voor deze functies is iOS 16.2 of nieuwer vereist.

'Nauwkeurig zoeken' vereist een ondersteund iPhone-model met Ultra Wideband.

AirTag-firmware-update 1.0.301

• Het geluid voor ongewenst volgen afstemmen om een onbekende AirTag eenvoudiger te vinden.

Vereist iOS 14.5 of nieuwer.

De firmwareversie controleren

1. Open de Zoek mijn-app.

2. Tik op het tabblad 'Objecten'.

3. Selecteer je AirTag in de lijst met objecten.

4. Tik op de naam van je AirTag om het serienummer en de firmwareversie weer te geven.

Je AirTag bijwerken

• Als je je AirTag wilt bijwerken, heb je iOS 14.5 of nieuwer nodig.

• Firmware-updates worden periodiek verstrekt wanneer je AirTag zich binnen het Bluetooth-bereik van je iPhone bevindt.