Als u het bericht 'Niet in staat om je bij je Apple ID in te loggen' ziet

Als u dit bericht ziet nadat u hebt geprobeerd in te loggen met een nieuw apparaat of een nieuwe webbrowser, wacht dan ten minste 24 uur en probeer vervolgens opnieuw in te loggen.

Als u een bericht ziet met de melding 'Niet in staat om je bij je Apple ID in te loggen. Probeer het later opnieuw', dan hebt u geprobeerd om op dat apparaat of met die webbrowser bij te veel accounts in te loggen binnen een kort tijdsbestek. U moet ten minste 24 uur wachten voordat u opnieuw probeert in te loggen op dat apparaat of met die webbrowser.

Hoewel het niet mogelijk is om deze wachttijd te verkorten, kunt u andere apparaten blijven gebruiken waarop u al bent ingelogd met uw Apple ID.

Gedurende deze tijd moet u het volgende vermijden:

• Uitloggen bij een van uw apparaten

• Uw Apple ID-wachtwoord opnieuw instellen

• Een accountherstel aanvragen

Hierdoor zal het bericht niet verdwijnen en kan de toegang tot uw account nog verder worden vertraagd.