De versterkermodus en stereomodus gebruiken op je Beats Pill en Beats Pill+

Door twee Beats Pill-luidsprekers of twee Beats Pill+ luidsprekers te gebruiken, kun je het volume verhogen of een bredere stereoscheiding krijgen.

De versterkermodus gebruiken

In de versterkermodus spelen beide Beats Pill- of Beats Pill+ luidsprekers dezelfde stereomuziek af.

De versterkermodus gebruiken met je Beats Pill

1. Zorg ervoor dat één Beats Pill ingeschakeld en verbonden is.

2. Zorg ervoor dat de tweede Beats Pill is ingeschakeld.

3. Houd op elk van beide luidsprekers de centrale knop vijf seconden ingedrukt tot het lampje naast de aan/uit-knop op de luidspreker blauw wordt.

De versterkermodus gebruiken met je Beats Pill+

1. Download en open de Beats Pill+ app op je iPhone of iPad, of de Beats-app op je Android-apparaat.

2. Zorg ervoor dat één Beats Pill+ ingeschakeld en verbonden is.

3. Zorg ervoor dat de tweede Beats Pill+ ingeschakeld en detecteerbaar is.

4. Tik op de iPhone, de iPad of het Android-apparaat op 'Amplify' (Versterk).

5. Tik op de naam van de tweede luidspreker om de versterkingsgroep aan te maken.

6. Tik op 'Speel af' op de iPhone, de iPad of het Android-apparaat.

De stereomodus gebruiken

In de stereomodus geeft één Beats Pill- of Beats Pill+ luidspreker het linker audiokanaal weer en de andere Beats Pill of Beats Pill+ het rechter audiokanaal.

De stereomodus gebruiken met je Beats Pill

1. Zorg ervoor dat beide Beats Pill-luidsprekers met elkaar zijn verbonden in de versterkermodus.

2. Houd op de luidspreker die het linkerkanaal moet gaan weergeven de centrale knop en de volume-omhoog-knop ingedrukt tot het lampje naast de aan/uit-knop blauw wordt.

De stereomodus gebruiken met je Beats Pill+

1. Open de Beats Pill+ app op je iPhone of iPad, of de Beats-app op je Android-apparaat.

2. Zorg ervoor dat één Beats Pill+ ingeschakeld en verbonden is.

3. Zorg ervoor dat de tweede Beats Pill+ ingeschakeld en detecteerbaar is.

4. Tik op je iPhone, iPad of Android-apparaat op 'Stereo'.

5. Tik op de naam van de tweede luidspreker om de stereogroep aan te maken.

6. Tik op 'Speel af' op de iPhone, de iPad of het Android-apparaat.

Schakelen tussen de versterkermodus en de stereomodus op je Beats Pill

Om te schakelen tussen de versterkermodus en de stereomodus op je Beats Pill-luidsprekers, houd je de centrale knop en de volume-omhoog-knop op een van beide Beats Pill-luidsprekers ingedrukt.