Krediet voor het Volume Purchase Program (VPP) veilig verkrijgen bij Apple

Nadat uw organisatie VPP-krediet heeft gekocht bij Apple, kan de inkoper van het materiaal de beveiligde postbus 'Inkomend' gebruiken om de bestelgeschiedenis te raadplegen en inwisselcodes te downloaden.

VPP-krediet aanschaffen

Als klant van Apple School Manager of Apple Business Manager kan uw organisatie VPP-krediet kopen bij Apple of een erkende Apple reseller. Wanneer een lid van uw organisatie VPP-krediet aanschaft, moeten de volgende gegevens worden verstrekt:

• Het kredietbedrag; de inkoper moet dit berekenen op basis van het totale geldbedrag dat nodig is voor de account van de materiaalinkoper

• Naam van instelling of bedrijf

• Naam en Apple ID van een geregistreerde materiaalinkoper

Wij controleren of de account van de inkoper van het materiaal geldig is. Wanneer de bestelling gereed is, sturen we een e-mail met een link naar een beveiligde postbus 'Inkomend'. Uw materiaalinkoper gebruikt deze postbus 'Inkomend' om toegang te krijgen tot het VPP-krediet van uw organisatie.

De beveiligde postbus 'Inkomend' gebruiken

U kunt inloggen bij de beveiligde postbus 'Inkomend' met de Apple ID van uw materiaalinkoper. Nadat u bent ingelogd, kunt u een spreadsheet downloaden met een inwisselcode voor elke VPP-kredietbestelling. U kunt deze code inwisselen en gebruiken om materiaal te kopen via 'Apps en boeken' in Apple School Manager of Apple Business Manager.

VPP-krediet opnieuw versturen

VPP-krediet kan gedurende 90 dagen worden gedownload vanuit de beveiligde postbus 'Inkomend'. Daarna kan uw organisatie het VPP-krediet opnieuw verzenden als het is ingekocht bij de aangepaste Apple Online Store van uw instelling.

1. Ga naar uw aangepaste Apple Online Store.

2. Ga naar het Account-menu en kies 'Check Order Status' (Controleer bestelstatus).

3. Log in met dezelfde Apple ID als die u hebt gebruikt om het VPP-krediet aan te schaffen. U kunt ook het ordernummer invoeren.

4. Klik op 'Resend Credit' (Verstuur krediet opnieuw).

Als u het VPP-krediet niet hebt ingekocht via uw aangepaste Apple Online Store, kan het VPP-krediet door AppleCare opnieuw worden verzonden.

1. U kunt een verzoek indienen via het formulier Business and Education Support.

2. Voer uw contactgegevens en bedrijfsnaam in.

3. Onder 'Company Type' (Bedrijfstype) selecteert u 'Business' (Bedrijf) of 'Education' (Onderwijsinstelling).

4. Bij 'What do you need help with?' (Waarbij hebt u hulp nodig?) selecteert u 'Other' (Overige).

5. Geef in het gedeelte 'Details of your issue' (Details van uw probleem) alle VPP-krediet-ordernummers op en verzoek om het verlopen VPP-krediet opnieuw naar uw Apple ID te laten versturen.

6. Klik op 'Submit' (Verstuur).