MLS Season Pass bekijken in de Apple TV-app

Lees hier hoe je live Major League Soccer-wedstrijden en herhalingen kunt bekijken en hoe je kunt zien wanneer een team speelt.

Waar kan ik MLS Season Pass bekijken?

Je kunt MLS Season Pass bekijken in de Apple TV-app, die beschikbaar is op de iPhone, iPad, Mac, Apple TV en smart-tv's, streamingapparaten, gameconsoles en settopboxen. Je kunt MLS Season Pass ook bekijken op het web, op tv.apple.com/nl/sports, ook op Android-, Windows- en Chrome OS-apparaten.

Lees hier hoe je je abonneert op MLS Season Pass en hoe je MLS Season Pass, Apple TV+ en meer bekijkt op je Apple apparaten, op je tv en op het web.*

* Als je MLS Season Pass niet kunt vinden in de Apple TV-app, moet je mogelijk je apparaat bijwerken naar de nieuwste software.

Een live wedstrijd bekijken

1. Open de Apple TV-app of ga naar tv.apple.com/nl/sports.

2. Log in met je Apple ID en wachtwoord als je hierom wordt gevraagd.

3. Selecteer 'MLS Season Pass'.

4. Selecteer een wedstrijd en selecteer vervolgens op 'Kijk'.

Als je de uitslagen van live wedstrijden niet wilt zien op je iPhone, ga je naar 'Instellingen' > 'TV' en schakel je 'Toon sportuitslagen' uit. Lees hoe je sportuitslagen kunt verbergen op je Apple TV of hoe je sportuitslagen kunt verbergen op je smart-tv, streamingapparaat of gameconsole.

Als je niet geabonneerd bent op MLS Season Pass maar wel op Apple TV+, kun je zonder extra kosten een selectie van MLS- en Leagues Cup-wedstrijden* bekijken, waaronder enkele van de belangrijkste playoff-wedstrijden. Een beperkt aantal wedstrijden is gratis beschikbaar in de Apple TV-app wanneer je inlogt met je Apple ID.

*De Leagues Cup en Campeones Cup zijn niet beschikbaar in Mexico.

Een herhaling van een MLS-wedstrijd bekijken

Nadat een wedstrijd is afgelopen, kun je een volledige herhaling of een korte samenvatting ervan bekijken.

Een samenvatting van een MLS-wedstrijd bekijken

1. Open de Apple TV-app of ga naar tv.apple.com/nl/sports.

2. Selecteer 'MLS Season Pass'.

3. Scrol omlaag naar 'Recente eerdere wedstrijden' en selecteer een wedstrijd.

4. Selecteer 'Bekijk samenvatting'.

Een herhaling van een volledige MLS-wedstrijd bekijken

1. Open de Apple TV-app of ga naar tv.apple.com/nl/sports.

2. Selecteer 'MLS Season Pass'.

3. Zoek de wedstrijd waarvan je de herhaling wilt bekijken.

4. Selecteer de wedstrijd, scrol naar 'Bekijk herhalingen' en selecteer vervolgens 'Volledige herhaling'.

* Nadat je een herhaling hebt gestart, kun je de audio wijzigen in Spaans. Sommige herhalingen zijn ook in het Frans beschikbaar.

Erachter komen wanneer een team speelt

1. Open de Apple TV-app of ga naar tv.apple.com/nl/sports.

2. Zoek naar 'MLS Season Pass'.

3. Selecteer een team.

4. Selecteer 'Komende wedstrijden'.

Bekijk het volledige MLS Season Pass-wedstrijdschema