Als u een bericht ziet dat macOS Server niet wordt ondersteund bij het upgraden naar macOS Ventura

Als u macOS Server gebruikt op uw Mac, moet u de Server-app verwijderen voordat u kunt upgraden naar macOS Ventura.

macOS Server wordt niet ondersteund in macOS Ventura. Als macOS Server op uw Mac is geïnstalleerd, moet u de Server-app van uw Mac verwijderen voordat u kunt upgraden naar macOS Ventura.

1. Sluit het macOS Ventura-installatieprogramma.

2. Verwijder de Server-app van de schijf die u upgradet naar macOS Ventura.

3. Upgrade naar macOS Ventura.