Als u 'App moet worden bijgewerkt' ziet na de update naar iOS 14.5

Als na de update naar iOS 14.5 een app een bericht weergeeft dat deze moet worden bijgewerkt, moet de app mogelijk door uw apparaatbeheerder worden bijgewerkt.

Sommige apps moeten worden bijgewerkt om met iOS 14.5 te kunnen werken. Als u een app opent en u een bericht ziet dat de app moet worden bijgewerkt, werkt u de app bij naar de nieuwste versie. Als u de app niet kunt bijwerken en uw apparaat apps gebruikt die zijn toegewezen via MDM (Mobile Device Management), moeten deze apps mogelijk door uw apparaatbeheerder worden bijgewerkt voordat u ze op uw apparaat kunt openen.