Drummer-loops gebruiken in GarageBand voor Mac

Ontdek hoe u snel drums aan uw project toevoegt met Drummer-loops, een speciale soort Apple Loops die u aan uw nummer kunt aanpassen.

Bij GarageBand voor Mac 10.2 worden diverse Apple Loops meegeleverd die afkomstig zijn van Drummer. Voeg snel beats toe aan uw project door een Drummer-loop van de loopbrowser naar uw project te slepen. Kies uit verschillende Drummer-loops voor elk virtueel Drummer-profiel.

Een Drummer-loop zoeken

Om de loopbrowser te openen, klikt u op de knop LoopbrowserGeen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding in de rechterbovenhoek van het GarageBand-venster.

Drummer-loops verschijnen in de loopbrowser met een geel symboolGeen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding. Als u alleen Drummer-loops wilt weergeven in de loopbrowser, selecteert u Drummer in het pop-upmenu Looppacks bovenaan de loopbrowser. Beluister een voorbeeld van een loop door erop te klikken in de loopbrowser.

Geen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding

Voeg een Drummer-loop toe aan uw project

Als u een Drummer-loop hebt gevonden die u leuk vindt, sleept u deze naar een leeg deel van het trackgebied. Er wordt nu automatisch een nieuw Drummer-spoor gemaakt met een segment van de Drummer-loop. Alle instellingen in de Drummer-editor zijn zo ingesteld dat het geluid van de Drummer-loop wordt weergegeven.

U kunt de track nu bewerken zoals u dat ook doet met elke andere Drummer-track in de Drummer-editor. U kunt ook uw eigen gebieden in de tracks maken en deze vrij bewerken.

Geen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding

Extra Drummer-loops toevoegen

U kunt extra Drummer-loops van hetzelfde type (akoestisch, elektronisch of percussionist) toevoegen aan een bestaand Drummer-nummer. Door Drummer-loops van meerdere drummers aan dezelfde track toe te voegen, kan de loop anders klinken dan het voorbeeld.

Als u een ander type Drummer-loop wilt toevoegen, wordt er een nieuwe Drummer-track gemaakt door de loop naar het trackgebied te slepen. Een GarageBand-project kan maximaal zes Drummer-sporen bevatten.