Vooraf geïnstalleerde Pro-apps accepteren op je nieuwe Mac

Lees wat je moet doen als je vooraf geïnstalleerde Pro-apps zoals Final Cut Pro voor Mac of Logic Pro voor Mac niet kunt bijwerken of vinden.

Als je je vooraf geïnstalleerde Pro-apps niet kunt bijwerken

Als de apps op je Mac zijn geïnstalleerd en je de apps niet kunt bijwerken, doe je het volgende:

1. Open de App Store-app op de Mac.

2. Klik op je naam onderaan de navigatiekolom. Als je je naam niet ziet, klik je op de inlogknopGeen alt beschikbaar voor afbeelding en log je vervolgens in met je Apple ID.

3. Als er niet-geaccepteerde apps zijn, zie je in de App Store een knop 'Accepteer' en een lijst met apps die je kunt accepteren. Klik op 'Accepteer'. Je wordt mogelijk gevraagd om opnieuw in te loggen met je Apple ID.

4. Als je de apps hebt geaccepteerd, klik je op 'Updates' om te controleren op updates voor je apps.

Als je de apps hebt geaccepteerd en je nog steeds een fout ziet tijdens het bijwerken, werk je de software op je Mac bij.

Als je je vooraf geïnstalleerde Pro-apps niet kunt vinden

Als je je Mac hebt gekocht met vooraf geïnstalleerde Pro-apps en je de apps niet kunt vinden, download je de apps:

1. Open de App Store-app op de Mac.

2. Klik op je naam onderaan de navigatiekolom. Als je je naam niet ziet, klik je op de inlogknopGeen alt beschikbaar voor afbeelding en log je vervolgens in met je Apple ID. Je moet nu een bericht zien dat je een bepaald aantal apps kunt gaan gebruiken.

3. Klik op 'Accepteer'. Je wordt mogelijk gevraagd om opnieuw in te loggen met je Apple ID.

4. Klik op de downloadknopGeen alt beschikbaar voor afbeelding naast de apps die je wilt installeren.