GarageBand ’11: onvoldoende ruimte om de download te voltooien na aankoop bij de Mac App Store

Wanneer u GarageBand ’11 voor het eerst opent na de download ervan via de Mac App Store, ontvangt u mogelijk een waarschuwingsbericht waarin wordt gemeld dat er onvoldoende ruimte is om de download te voltooien.

Als u GarageBand wilt gebruiken, is bepaalde extra inhoud vereist. Als u de inhoud nog niet hebt geïnstalleerd, moet u deze downloaden. Hiervoor is een extra 1,2 GB schijfruimte vereist.

Maak meer schijfruimte vrij door sommige van uw bestanden te verplaatsen naar een andere schijf (zoals een externe harde schijf of USB-geheugenstick) of bestanden te verwijderen die u niet nodig hebt en de prullenmand leeg te maken.