Als Kaarten een plaats blijft weergeven die je niet herkent

Je kunt je zoekgeschiedenis wissen en je favorieten bekijken als Kaarten vaak plaatsen voorstelt die je niet eerder hebt geprobeerd te bezoeken.

Een plaats verwijderen uit je favorieten in Kaarten op een iPhone

1. Tik in de Kaarten-app op de pijl om terug te keren naar je huidige locatie.

2. Veeg omhoog om het zoekmenu te openen.

3. Tik op 'Meer' naast 'Favorieten'.

4. Zoek de locatie die je wilt verwijderen en veeg naar links.

5. Tik op 'Verwijder'.

Een plaats verwijderen uit je zoekgeschiedenis in Kaarten

1. Veeg omhoog in de Kaarten-app om het zoekmenu te openen.

2. Tik op 'Meer' naast 'Recent' of 'Recent bekeken'.

3. Zoek de plaats die je wilt verwijderen en veeg naar links.

4. Tik op 'Verwijder'.

5. Sluit en herstart de Kaarten-app.