USB 2.0-apparaten in serie schakelen op Thunderbolt 3 (USB-C)-poorten

Sluit uw USB 2.0-apparaat met behulp van een adapter rechtstreeks aan op de Thunderbolt 3 (USB-C)-poort van een Mac-computer om problemen met gegevensoverdracht te voorkomen.

Als u een USB 2.0-apparaat aansluit op een Mac met Thunderbolt 3 (USB-C)-poorten, kunt u het apparaat het beste rechtstreeks op de Mac aansluiten met een van deze Apple adapters:

Een USB 2.0-apparaat moet u niet aansluiten op een apparaat dat direct op de Thunderbolt 3 (USB-C)-poort van de computer is aangesloten. Deze in serie geschakelde configuratie kan problemen met gegevensoverdracht veroorzaken tussen de Mac en het USB 2.0-apparaat.