GarageBand voor iOS (v2.0): Inter-App Audio-apps selecteren

Met Inter-App Audio in GarageBand kunt u de geluidsuitvoer van muziekapps van andere fabrikanten rechtstreeks in een GarageBand-nummer doorsturen en opnemen.

De optie om Inter-App Audio te gebruiken is alleen beschikbaar wanneer er minstens één andere Inter-App Audio-app op het apparaat is geïnstalleerd. Als u een Inter-App Audio-app wilt selecteren, opent u de browser Instrument en tikt u op ‘Inter-App Audio-apps’: