GarageBand voor iOS: problemen met nummers die met een nieuwere versie van de app zijn gemaakt

Lees hier wat u moet doen als u problemen ondervindt met nummers die in een nieuwere versie van GarageBand voor iOS zijn gemaakt.

Als een nummer is gemaakt in een nieuwere versie van GarageBand voor iOS dan de versie die u gebruikt, werken sommige functies niet zoals u verwacht. De functie om automatisch af te spelen in Smart Instruments kan bijvoorbeeld een nummer niet naar behoren herhalen als het nummer is gemaakt met een maataanduiding die niet wordt ondersteund door de versie van GarageBand voor iOS die u gebruikt.

Voor het beste resultaat speelt u nummers af met dezelfde of een nieuwere versie van GarageBand voor iOS.