GarageBand voor iOS 1.2: jamsessie optimaliseren voor de netwerkverbinding

Lees hier hoe u de netwerkverbinding optimaliseert voor een jamsessie in GarageBand voor iOS.

Als u meerdere netwerkverbindingen mengt, kunnen problemen optreden wanneer u probeert deel te nemen aan een jamsessie of kan het gebeuren dat apparaten niet synchroon worden afgespeeld. Deze tips helpen u bij het optimaliseren van de netwerkverbinding:

• Alle deelnemers aan een jamsessie moeten hetzelfde type netwerkverbinding gebruiken: Wi-Fi of Bluetooth.

• Als het beschikbare Wi-Fi-netwerk een hoog verkeersvolume heeft, probeert u Bluetooth te gebruiken.

• Als één of meerdere deelnemers audio willen opnemen met de Audiorecorder, Gitaarversterker of Sampler, duurt het verzamelen van opnamen minder lang via een Wi-Fi-netwerk.

Een specifieke netwerkverbinding selecteren:

Bluetooth

1. Open Instellingen en schakel Wi-Fi uit.

2. Tik op het onderdeel Algemeen en schakel Bluetooth in.

3. Herhaal stappen 1 en 2 voor alle deelnemers.

4. Open de jamsessieregelaars in GarageBand voor iOS.

5. Doe mee aan een jamsessie of maak er één aan.

Wi-Fi

1. Open Instellingen en schakel Wi-Fi in.

2. Tik op Algemeen en schakel Bluetooth uit.

3. Herhaal stappen 1 en 2 voor alle deelnemers. Zorg ervoor dat alle deelnemers verbinding maken met hetzelfde Wi-Fi-netwerk.

4. Open de jamsessieregelaars in GarageBand voor iOS.

5. Klik op Annuleer in het dialoogvenster ‘Wilt u Bluetooth inschakelen? ’

6. Doe mee aan een jamsessie of maak er één aan.