Apple Configurator 1.2.1: het bericht 'De voorziene spreadsheet heeft inwisselcodes voor (leeg)' bij het importeren van een spreadsheet

Wanneer u een spreadsheet van het volume-aankoopprogramma (VPP of Volume Purchase Program) importeert in Apple Configurator 1.2.1, ziet u mogelijk dit bericht waarbij 'Programma' de naam van het programma is waarvoor u codes importeert: De voorziene spreadsheet heeft inwisselcodes voor '(leeg)'. Geef een spreadsheet op met codes voor 'Programma'.

Oplossing

Werk bij naar Apple Configurator 1.3.