Mac mini (eind 2012 en later): het beeldscherm wordt niet na geactiveerd na de sluimerstand

Wanneer je je Mac mini (eind 2012 of later) uit de veilige sluimerstand haalt, merk je mogelijk dat het indicatielampje voor de sluimerstand gaat branden en het systeem geactiveerd wordt wakker, maar je beeldscherm niet. Dit kan gebeuren als FileVault is ingeschakeld.

Je kunt dit probleem omzeilen door je wachtwoord in te voeren, zelfs als het scherm donker is. Druk vervolgens op Enter. Je zou nu moeten kunnen inloggen en het beeldscherm kunnen activeren.