Je Beats Studio Buds, Beats Studio Buds + en Beats Fit Pro schoonmaken

Lees hier hoe je je Beats Studio Buds, Beats Studio Buds + en Beats Fit Pro schoonmaakt en verzorgt.

Informatie over het schoonmaken van je Beats Studio Buds, Beats Studio Buds + en Beats Fit Pro

Je Beats Studio Buds, Beats Studio Buds + en Beats Fit Pro-oortjes zijn zweet- en waterbestendig, maar niet zweet- en waterdicht. De oplaadcase is niet waterdicht of zweetdicht en ook niet water- en zweetbestendig, dus zorg ervoor dat er geen vocht in de openingen terechtkomt. Lees meer over de water- en zweetbestendigheid.

Maak de Beats Studio Buds-, Beats Studio Buds +- en Beats Fit Pro-oortjes en -oplaadcase schoon als deze in contact komen met iets dat vlekken of schade zou kunnen veroorzaken, zoals vuil of zand, make-up, inkt, zeep, schoonmaakmiddelen, zuren of zure voedingsmiddelen, of als deze in contact komen met vloeistoffen, waaronder vloeistoffen die zouden kunnen leiden tot huidirritatie, zoals zweet, zout water, zeepwater, zwembadwater, parfum, insectensprays, lotions, zonnebrandmiddelen, olie, lijmverwijderaar, haarverf of oplosmiddelen.

Zorg dat je de Beats Studio Buds, Beats Studio Buds + en Beats Fit Pro niet beschadigt tijdens het schoonmaken:

• Zorg ervoor dat er geen vloeistof in de openingen terechtkomt.

• Gebruik voor het drogen van de Beats Studio Buds, Beats Studio Buds + en Beats Fit Pro of oplaadcase geen externe warmtebron (bijvoorbeeld een haardroger).

• Gebruik geen reinigingsproducten of perslucht.

• Gebruik geen scherpe voorwerpen of schurende materialen.

• Steek geen voorwerpen in de USB-C-aansluiting op de oplaadcase (zoals een wattenstaafje of een tissue).

Je Beats Studio Buds, Beats Studio Buds + en Beats Fit Pro schoonmaken

1. Haal de Beats Studio Buds-, Beats Studio Buds +- of Beats Fit Pro-oortjes uit de oplaadcase.

2. Koppel de oplaadkabel los van de oplaadcase en van de computer of lichtnetadapter.

3. Reinig de laadcontacten op de Beats Studio Buds, Beats Studio Buds + of Beats Fit Pro met een wattenstaafje dat licht bevochtigd is met warm water. Reinig de laadpennetjes op de oplaadcase met een pluisvrije doek die licht bevochtigd is met warm water. Indien nodig kun je het wattenstaafje of de doek een beetje vochtig maken met isopropylalcohol van 70%.

4. Reinig alle andere oppervlakken van de Beats Studio Buds, Beats Studio Buds +, Beats Fit Pro en oplaadcase met een zachte, droge, pluisvrije doek. Meer informatie over het schoonmaken van de oorkussentjes.

Verzorging van je Beats Studio Buds, Beats Studio Buds + en Beats Fit Pro

Reinig en droog de Beats Studio Buds-, Beats Studio Buds +- en Beats Fit Pro-oortjes en je huid na het sporten of wanneer je erg hebt gezweet. Houd de Beats Studio Buds-, Beats Studio Buds +- en Beats Fit Pro-oortjes en de oplaadcase schoon en droog.

De USB-C-kabel onderhouden

Het is normaal dat de USB-C-connector bij regelmatig gebruik enigszins verkleurt. Vuil en blootstelling aan vocht kunnen verkleuring veroorzaken. Als de USB-C-kabel of -connector warm wordt tijdens het gebruik of als de oplaadcase niet oplaadt, koppel je deze los van de computer of lichtnetadapter en maak je de connector schoon met een zachte, droge, pluisvrije doek. Gebruik geen vloeistoffen of reinigingsmiddelen bij het schoonmaken van de connector.

Tips om huidirritatie te voorkomen

Zo voorkom je huidirritatie, vooral als je allergieën of een gevoelige huid hebt:

• Zorg voor de juiste pasvorm van de Beats Studio Buds, Beats Studio Buds + of Beats Fit Pro. Raadpleeg Uw AirPods, EarPods of Beats-apparaten dragen.

• Maak je apparaat schoon en droog het af als je een work-out hebt gedaan met Beats Studio Buds, Beats Studio Buds + of Beats Fit Pro, of als je apparaat is blootgesteld aan vloeistoffen als zweet, zeep, shampoo, make-up, zonnebrandcrème en lotions die mogelijk huidirritatie kunnen veroorzaken. Als je de Beats Studio Buds, Beats Studio Buds +, en Beats Fit Pro (en je huid) schoon en droog houdt, blijft het dragen uiterst comfortabel en wordt schade aan het apparaat op lange termijn voorkomen.

• Als je allergisch of overgevoelig bent voor bepaalde stoffen, kun je hier controleren welke materialen in Beats-koptelefoons en -oortjes worden toegepast.