Je Beats Studio Buds of je Beats Studio Buds + opnieuw instellen

Als je geluids-, Bluetooth- of oplaadproblemen hebt met je oortjes, kun je proberen deze opnieuw in te stellen.

1. Plaats beide oortjes in de oplaadcase en laat de case open.

2. Houd de systeemknop op de case vijftien seconden ingedrukt of tot het ledlampje rood en wit knippert.

illustratie van een geopende case met de oortjes erin en een pijl die naar systeemknop wijst
  3. Laat de systeemknop los.

Het ledlampje blijft wit knipperen, wat betekent dat je je Beats Studio Buds of je Beats Studio Buds + weer kunt koppelen met je iPhone, Mac, Android-apparaat of andere apparaat.

Als je problemen hebt bij het opnieuw instellen van je Beats Studio Buds of je Beats Studio Buds +, neem je contact op met Apple Support.