Beveiligingsvereisten voor bedrijven in iOS 9 en OS X El Capitan

Als je een bedrijfsserverbeheerder of app-ontwikkelaar bent, moet je ervoor zorgen dat iOS 9- en OS X El Capitan-klanten je internetvoorzieningen en apps kunnen gebruiken.

Een sterke groepsgrootte instellen voor de uitwisseling van Diffie-Hellman-sleutels

Als je voorziening gebruikmaakt van de uitwisseling van Diffie-Hellman-sleutels, stel je de groepsgrootte in op minimaal 1024 bits. Een groepsgrootte van 2048 bits of groter wordt aanbevolen.

Als je app of voorziening niet aan deze vereiste voldoet, kunnen apparaten die iOS 9 of OS X El Capitan gebruiken er mogelijk geen verbinding mee maken. Safari kan bijvoorbeeld aangeven dat het geen beveiligde verbinding tot stand kan brengen.

Meer informatie

Meer informatie over het gebruik van moderne cryptografie bij het instellen van SSL- en TLS-voorzieningen.

Mac-computers die OS X El Capitan gebruiken, geven het bericht SSLHandshake mislukt (-9850) weer in de app Console wanneer ze proberen verbinding te maken met een voorziening die niet aan deze vereisten voldoet.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.