Dit artikel is gearchiveerd en wordt niet meer bijgewerkt door Apple.

Hoe kunt u uitvinden of een Intel-Mac een 32-bits of een 64-bits processor heeft

Lees hier hoe u kunt uitvinden of u een 32-bits of een 64-bits Intel-Mac hebt.

1. Kies in de menubalk op de linkerbovenhoek Over deze Mac in het menu Apple () en klik dan op Meer Info.

2. Open het onderdeel Hardware.

3. Zoek de processornaam.

4. Vergelijk de processornaam met de onderstaande informatie om te bepalen of de Mac een 32-bits of een 64-bits processor heeft.

Processornaam

32- of 64-bits

Intel Core Solo

32-bits

Intel Core Duo

32-bits

Intel Core 2 Duo

64-bits

Intel Quad-Core Xeon

64-bits

Dual-Core Intel Xeon

64-bits

Quad-Core Intel Xeon

64-bits

Core i3

64-bits

Core i5

64-bits

Core i7

64-bits

Publicatiedatum: