Mac Pro (eind 2013): audiopoorten

Lees hier meer over de audiopoorten van een Mac Pro (eind 2013).

De Mac Pro (eind 2013) heeft twee verschillende audiopoorten.

No alt supplied for Image

Geluidsuitvoer: de linkse audiopoort met een luidsprekersymbool is een 1/8" mini-stereoaansluiting voor geluidsuitvoer. Deze kan analoge audio en digitale S/PDIF-glasvezelkabels gebruiken. Audioapparaten die u op de poort aansluit, verschijnen in Systeemvoorkeuren > Geluid > Uitvoer. Deze poort ondersteunt geen headsets of microfoons.

Koptelefoonaansluiting: de rechtse audiopoort met het symbool van een headset is een 1/8" mini-stereoaansluiting voor koptelefoons. Wanneer u een koptelefoon op deze poort aansluit, wordt het geluid doorverwezen van de interne luidsprekers naar de koptelefoon. De koptelefoons verschijnen in Systeemvoorkeuren > Geluid > Uitvoer. Als de headset een microfoon heeft, verschijnt deze in Systeemvoorkeuren > Geluid > Invoer. iPhone-headsets met een microfoon en ingebouwde regelaars worden ondersteund. Apparaten voor digitale uitvoer worden op deze poort niet ondersteund.

Meer informatie

U kunt de HDMI-poort gebruiken als een digitale audiopoort voor compatibele apparaten, zoals ontvangers van surroundgeluid.