Als u een gedeeld bestand niet kunt openen of wijzigingen niet kunt opslaan

Als u in Pages-, Numbers- of Keynote-bestanden probeert samen te werken met andere gebruikers, krijgt u mogelijk de melding dat de eigenaar een oudere versie gebruikt.

No alt supplied for Image De eigenaar van het bestand moet zijn versie van Pages, Numbers of Keynote bijwerken naar de meest recente versie om deze meldingen in de toekomst te voorkomen.

Als u Pages 6 of hoger, Numbers 4 of hoger of Keynote 7 of hoger voor Mac gebruikt

Als u samenwerkt in een document, spreadsheet of presentatie, krijgt u mogelijk een dergelijke melding te zien als de eigenaar Pages 5.6, Numbers 3.6 of Keynote 6.6 gebruikt:

No alt supplied for Image

Als u niet-bewaarde wijzigingen hebt en de eigenaar bewerkt of bewaart het document met Pages 5.6, Numbers 3.6 of Keynote 6.6, ziet u een melding als deze. U kunt deze gebruiken om uw bewerkingen op te slaan als een afzonderlijke kopie.

No alt supplied for Image

Als u Pages 3 of hoger, Numbers 3 of hoger of Keynote 3 of hoger voor iOS gebruikt

Als u samenwerkt in een document, spreadsheet of presentatie, krijgt u mogelijk een dergelijke melding te zien als de eigenaar Pages 2.6, Numbers 2.6 of Keynote 2.6 gebruikt:

No alt supplied for Image

Als u niet-bewaarde wijzigingen hebt en de eigenaar bewerkt of bewaart het document met Pages 2.6, Numbers 2.6 of Keynote 2.6, ziet u een melding als deze. U kunt deze gebruiken om uw bewerkingen op te slaan als een afzonderlijke kopie.

No alt supplied for Image