Versieaantekeningen bij iAd Producer 5

Met iAd Producer is het eenvoudig om interactieve inhoud te ontwerpen en samen te stellen zonder enige programmering.

Over iAd Producer

iAd Producer bevat het volgende:

• Een interface in een enkel venster voor de weergave en wijziging van lay-outs en instellingen

• Projectsjablonen met een vooraf ingebouwde structuur met banners, splash-pagina’s en menu’s

• Een uitgebreide bibliotheek met interactieve elementen

• Geraffineerde animatiehulpmiddelen voor objecten

• Geavanceerde bewerking en probleemoplossing voor JavaScript-code

• Simulatie voor Mac en iOS-apparaten

iAd Producer 5.1

Deze versie verbetert de stabiliteit van iAd Producer en bevat een aantal verbeteringen en oplossingen, waaronder:

• Support voor het aanmaken van iAd-inhoud voor Nieuws

• Support voor aanpasbare iAd Blueprint-inhoud

• Support voor de twee-staps-verificatie

• Support voor OS X El Capitan

Vorige updates

iAd Producer 5.0.2

• Deze versie verhelpt een probleem waarbij de installatie van iAd Tester en iBooks Widget Tester mislukte vanwege verlopen voorzieningenprofielen.

iAd Producer 5.0.1

• Deze versie verhelpt een probleem waarbij een deel van de reclame mogelijk in een onjuiste stand verschijnt.

iAd Producer 5.0

Deze versie bevat een aantal verbeteringen en oplossingen waaronder:

• Support voor het aanmaken van reclame op iTunes Radio voor Mac en Windows.

• Support voor het aanvullen van code voor de ingebouwde code-editor.

• Regelgebonden fouten en waarschuwingen voor JavaScript en CSS.

• De mogelijkheid om te kiezen uit vier codethema’s.

• Support voor schermvullende en gemiddelde rechthoekige banners op iPhone.

• Support vanuit reclame voor de weergave van iTunes Store-pagina’s.

• Integratie van het delen van vensters en extensies.

• De mogelijkheid om een webweergave te tonen wanneer op een banner wordt getikt.

• Vereenvoudigde en gestroomlijnde voorkeuren.

• Andere oplossingen voor problemen en verbeteringen.